‘Ontdek de Coaches’ Wandeling in Vosselaar

De gemeente Vosselaar wil beginnende ondernemers een duwtje in de rug geven. Eén van de initiatieven daarbij is een ‘Ontdek de Coaches’ Wandeling in het natuurgebied Het Hof, nog t.e.m. 7 mei 2022.

Verspreid over deze wandeling van ongeveer drie kilometer leer je elf lokale coaches kennen, elk met hun specialiteiten, gaande van loopbaancoaches tot voedingscoaches, over stresscoaches tot burn out-coaches.

Deelnemers kunnen de wandeling kan elke dag doen en er de coaches virtueel leren kennen, maar op zaterdag 7 mei tussen 15u en 17u kan je ook persoonlijk kennismaken met de 11 coaches.

Eén en ander kadert binnen de Pop-Upweek, waarbij nieuwe handelaars in de gemeente in de schijnwerpers worden geplaatst. Tijdens deze week maken Vosselaarse ondernemers met een handelszaak ruimte in hun zaak voor ondernemers die (nog) geen winkel hebben maar wel unieke producten verkopen. Op die manier krijgen startende ondernemers een duwtje in de rug. Dat ook coaching van ondernemers daarbij als een belangrijk facet wordt gezien, bewijst het initiatief van de Ontdek de Coaches Wandeling.