Veerle Pauly

Rue Bogaerts 4, 1320 Beauvechain, België
Haal diep adem * voel de natuur * kom tot jezelf

Dat is het motto op de PianoPianoRanch. Even tijd voor jezelf om terug te gaan tot de essentie. Wie ben ik? Wat zijn mijn kwaliteiten waarvan ik het bestaan misschien vergeten ben? De paarden brengen je terug naar de eenvoud, naar de essentie en helpen je om nieuwe inzichten te krijgen in een situatie waarin je vastgelopen was. Je ervaart het in de natuur.

We gaan niet eindeloos “praten over”, we gaan in stilte bij het paard ervaren hoe het is. Weg van tussen de 4 muren, out of the “betonnen box”.

Omdat wij als mensen in patronen handelen, kunnen we de nieuwe inzichten of de nieuwe manieren om met de situatie om te gaan meenemen naar huis of naar het werk.

Het antwoord zit in jezelf. Niet de coach van buitenaf bij wie je af en toe langs komt, kan je vertellen hoe je je probleem het best oplost. Jij weet het best hoe je dat doet, en de paarden helpen je om bij informatie te geraken waar een beetje stof op lag, die je niet (zo goed) meer kon zien. Deze oplossingen komen boven drijven door de ervaring met de paarden.

Waarom paarden?

Paarden zijn kuddedieren. Zo vormen zij tijdens een sessie ook een kudde met de mens. Ben jij een goede leider? Dan loopt het met je mee. Denk je A, maar zeg je B, en voel je C? Dan verzet het geen been, of loopt het van je weg. Wat gebeurt er? Wat doet dat met je? Hoe reageer jij? Herken je deze situatie? Hoe zou het voor het paard zijn? Dit zijn enkele vragen die tijdens de korte bespreking van de sessie aan bod kunnen komen.

Je mag altijd eens proberen om de activiteit met het paard op een andere manier te doen, nu er een inzicht naar boven is gekomen. Als je dan A voelt, denkt en zegt zal je zien dat het paard je onmiddellijk andere feedback geeft. Zij leven immers heel sterk in het “hier en nu”. Als “de druk eraf is” omdat je een nieuw inzicht hebt, reageert het paard onmiddellijk anders. Deze ervaring neem je mee naar huis en je nieuwe gedrag kan je thuis of op de werkvloer uitproberen.

Het leuke is dat je me op geen enkele vraag antwoord op hoeft te geven. Je neemt de vraag gewoon mee naar huis, en daar werkt de sessie nog door. Ik hoef je antwoord niet te weten. Je hoeft me ook niets uit te leggen. Het gaat over het inzicht dat jij krijgt om jouw situatie te veranderen en er dan beter mee om te kunnen gaan. “Geen woorden, maar paarden” is de slogan van het opleidingscentrum Keulseweg.

Is je interesse gewekt? Dan ben je heel welkom in de Piano Piano Ranch voor een vrijblijvend gesprek en een eerste kennismaking met Questo en Avila.

Ik kijk er al naar uit om je te ontmoeten !

Veerle

Telefoon (mobiel) : 0477474132
Aanvaardt loopbaancheques ? : Nee
Type coaching : Individueel, In groep
Bereikbaarheid praktijk : Busstation vlakbij, Parking ter plaatse
Werkuren : Tijdens de week overdag, Tijdens de week 's avonds, Tijdens het weekend
Doelgroep : Jongvolwassenen en kinderen, Volwassenen (mannen), Volwassenen (vrouwen), Volwassenen (koppels)
Talen : Nederlands, Frans, Engels
Methode : Bij coach, In de natuur
Prijsindicatie van een consult : 70 euro
Graduaat Ziekenhuisverpleegkunde (1994) Master in de Muziek, optie Piano (1999) Ethologie (2017) Equine Assisted Coach (2019)
Opleidingen of workshops gegeven door deze coach (volgende 5 events)

    Momenteel geen gekende events


 
 
Contacteer Veerle Pauly
Vul het formulier in om deze coach te contacteren.