Lies Deboiserie

Scheldelei 65, Antwerpen, België
Het is mijn missie om zoveel mogelijk straffe madammen opnieuw te leren houden van zichzelf. Want alles begint bij het houden van jezelf.

HOE IK WERK

Ik  werk vandaag voornamelijk online.
Online, maar toch altijd op een persoonlijke manier!

 

Ik merkte namelijk dat dit voor de meeste straffe madammen  gewoon het beste werkt.
Zo kan jij de cursussen en programma’s volgen als het jou het beste uitkomt.

De manier waarop ik werk is uniek en gebaseerd op alle cursussen en opleidingen die ik volgde. De voornaamste opleidingen hierin zijn de opleiding tot Heal your life teacher & coach (gebaseerd op de filosofie van Louise Hay) en mijn certificatie tot enneagram-trainer & coach (een persoonlijkheidsmodel dat je ontzettend veel inzichten geeft in jezelf en je groeiproces).

WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN

Dankzij het doorlopen van mijn eigen proces weet ik waar jij mee worstelt. Daarom ontwikkelde ik een reeks cursussen en programma’s die jou stap voor stap bij meer liefde voor jezelf kunnen brengen. De cursussen en programma’s zijn heel doordacht samengesteld zodat ze jouw proces vergemakkelijken.

​Als coach vind ik het belangrijk je te tonen dat je laten begeleiden door een expert je leven makkelijker maakt. Je hoeft het warm water niet opnieuw uit te vinden en aan jezelf werken hoeft niet zwaar te zijn.

​Net zoals je fysieke gezondheid mag ook je mentale gezondheid een prioriteit zijn. Hier geldt net zozeer beter voorkomen dan genezen.​

Je kan op verschillende manieren met mij samenwerken, maar dus wel online.
Door de jaren heen merkte ik dat vanuit je eigen veilige ruimte aan jezelf werken drempelverlagend is en je meer in actie zet.​

Want ik reik je met veel liefde alle tools aan, help je door de obstakels die je tot nu toe tegenhielden om het echt te gaan doen, maar de actie… that’s your part. Niemand kan jouw pad in jouw plaats afleggen.

Ik werk op een praktische, down to earth manier. Liefdevol, maar bij momenten confronterend. Uiteindelijk ben ik er om je op weg te helpen om het anders te gaan doen. Anders kan je beter een wijntje gaan drinken met je BFF hè!

 Je kan vrijblijvend even aftoetsen of we een match zijn, want dat is het aller belangrijkste in de relatie tussen een coach en een coachee.

Je Flaw-talk kan je inplannen via de link: https://www.licht-coaching.be/flawtalk

Aanvaardt loopbaancheques ? : Nee
Type coaching : Individueel, In groep
Bereikbaarheid praktijk : Niet van toepassing
Werkuren : Tijdens de week overdag, Tijdens de week 's avonds
Doelgroep : Volwassenen (vrouwen)
Talen : Nederlands, Engels
Methode : Bij coach, Via WhatsApp of Skype
Opleidingen of workshops gegeven door deze coach (volgende 5 events)

    Momenteel geen gekende events


 
 
Contacteer Lies Deboiserie
Vul het formulier in om deze coach te contacteren.