Ann Decoene

West Zeestraat 5, Beveren, België
‘Bloei op als de bloem die je bent.’

Daar werk ik elke dag aan :  mezelf steeds beter leren kennen en daardoor ook steeds duidelijker het pad zien dat ik wil bewandelen in dit leven. En vooral : voelen hoe fijn het is om dit pad zelf te ontdekken, te creëren en van elke stap te genieten.​

Mensen op weg helpen om dichter bij zich zelf te komen, om hun pad in het leven te vinden en om op die manier harmonie te creëren in hun leven, dat voelt aan als een mooie uitdaging.​

Met de voeten op de grond, maar wel positief en vol vertrouwen vooruitblikken naar al het moois dat op je afkomt, daar doe ik het voor. Ook voor jou!

Zijn er een aantal zaken in je leven waarmee je niet tevreden bent of die je zelfs ongelukkig maken? Beschouw dit dan als een uitdaging om er zèlf iets aan te veranderen. Als dit voor jou niet zo duidelijk is, dan wil ik graag voor jou tijd maken om je hierbij op weg te helpen, op weg naar een mooier leven!

​Veranderen gaat niet vanzelf natuurlijk, dit vraagt tijd en inzet. Een coachingtraject houdt een aantal gesprekken in, eventueel aangevuld met energetische ondersteuning via FEET of via de natuurlijke Bachbloesems. Daarnaast wordt van jou verwacht dat je, op eigen tempo, bewust stappen zet om bepaalde zaken anders aan te pakken. Op die manier gaan we samen op weg.

​Bachbloesems zijn natuurlijke remedies die heilzaam zijn voor emoties en gemoedstoestanden. Op een eenvoudige manier ondersteunen ze je op momenten waar je het emotioneel en/of mentaal moeilijk hebt.

FEET is een kwantum filosofische helingmethode die emotionele en andere blokkades kan opheffen. Hierdoor gaat je levensenergie weer volop stromen, wat een positief effect kan hebben op je algemeen wel-zijn.  ​FEET is een mooie manier om alle overbodige emotionele ballast los te laten zodat je met vernieuwde energie je verdere leven kan aanpakken en ervan kan genieten.

Het is op elk moment de moeite waard om van je leven iets moois te maken.

Als Lifecoach wil ik voor jou nèt die ondersteuning zijn die jij hierbij nodig hebt.

Ontdek hoeveel kracht je in jezelf hebt en bloei op als de bloem die je bent…!

Provincie : Oost-Vlaanderen
Telefoon (mobiel) : 0486798967
Aanvaardt loopbaancheques ? : Nee
Type coaching : Individueel
Bereikbaarheid praktijk : Parking ter plaatse
Werkuren : Tijdens de week overdag, Tijdens de week 's avonds, Tijdens het weekend
Doelgroep : Jongvolwassenen en kinderen, Volwassenen (mannen), Volwassenen (vrouwen), Personen met een fysieke beperking
Talen : Nederlands
Methode : Bij coach
Prijsindicatie van een consult : 50€ per uur
  • Erkend Consulent Bachbloesems - De Walnoot
  • Coaching opleiding - Inge Rock Academy
  • FEET - Nand Van Ouytsel
Opleidingen of workshops gegeven door deze coach (volgende 5 events)

    Momenteel geen gekende events


 
 
Contacteer Ann Decoene
Vul het formulier in om deze coach te contacteren.