Coach Ann

Armand Thiérylaan 1, 3001 Leuven, België
Geen blabla-coaching, maar coaching op maat en met resultaat!

Werken met mensen loopt als een rode draad door mijn eigen loopbaan. Mijn missie als coach Ann is om jou te inspireren om jouw talenten optimaal in te zetten in werk en leven. 

Met meer zelfvertrouwen in je job staan? Een ruimere kijk krijgen op jouw talenten? Meer energie en plezier ervaren in je job en je leven? Ieder van ons wordt geconfronteerd met een verhoogde werkdruk en een langere loopbaan. Plezier hebben in je job is daarom belangrijk.  Thema’s waar ik met individuen rond werk zijn loopbaancoaching, sollicitatiecoaching, terug aan het werk na ziekte, en stress- en burnout coaching.

Ik werk altijd op maat vertrekkende van jouw specifieke loopbaanvraag. En: bij mij geen blabla-coaching maar coaching op maat en met concreet resultaat!
Door het bieden van nieuwe en verrassende inzichten breng ik jou terug in beweging.

Telefoon (mobiel) : 0474 30 69 59
Aanvaardt loopbaancheques ? : Ja
Type coaching : Individueel
Bereikbaarheid praktijk : Busstation vlakbij, Parking ter plaatse
Werkuren : Tijdens de week overdag, Tijdens de week 's avonds
Doelgroep : Volwassenen (mannen), Volwassenen (vrouwen)
Talen : Nederlands
Methode : Bij coach, Bij klant privé, Bij klant in-company
Prijsindicatie van een consult : loopbaancheques
Qua opleiding startte ik met een bachelor diploma Personeelswerk, en vulde dat in de loop van de jaren aan met diverse HRM opleidingen. De laatste jaren ging mijn interesse eerder uit naar coaching en volgde ik heel wat opleidingen rond coachen (loopbaancoaching, appreciative inquiry, loopbaancoaching voor mantelzorgers, stress- en burn-out coach …). Als 'kennisspons' blijf ik mezelf trouwens trakteren op verdere opleidingen om zo ook jou te garanderen dat coaching bij mij meer is dan een leuke babbel. Ik ben trouwens ook lid van de VESB, Vereniging van de Erkende Stress en Burn Out Coaches.
Opleidingen of workshops gegeven door deze coach (volgende 5 events)

    Momenteel geen gekende events


 
 
Contacteer Coach Ann
Vul het formulier in om deze coach te contacteren.