Cathy Spaas

Achelsedijk 6, Bocholt, België
Zou het niet fijn zijn om weer optimaal te kunnen genieten van de meest mooie facetten van je  persoonlijkheid in plaats van telkens in oude patronen te hervallen?

Om je leven weer meer kwaliteit, levensvreugde en energie te bieden, dien je het jezelf te gunnen om je mindset een kickstart te geven. Je onderbewustzijn heeft slechts 90 dagen nodig om een nieuw concept te aanvaarden als jouw huidige realiteit. Dit transformatieproces hoef je niet alleen door te maken. We werken samen aan het zetten van die volgende stap richting jouw intens geluk.

Het resultaat?

Je ervaart innerlijke rust, waardoor lichaam en geest in balans zijn.  Je neemt je eigen ruimte in door te stralen vanuit een diep vertrouwen.

Cathy Spaas is gediplomeerd coach voor hoogsensitieve personen. Het is haar missie om levens te raken. Dat doet ze door hoogsensitieve vrouwen te helpen, die heel bewust kiezen voor een krachtig leven. Het verlangen om op zulk hoog niveau voor anderen van waarde te zijn, brandt diep bij Cathy. Ze heeft lang gestruggeld en vond nauwelijks tools om te leren omgaan met haar hoogsensitiviteit en oprecht gelukkig te zijn met zichzelf. Sinds haar dat wel gelukt is en ze dit al jaren weet aan te houden, wilt ze niets liever dan deze kostbare schat te delen met gelijkgestemden.

Via de Cathy Spaas Academy volg je het online traject ‘HSP als kracht’ met het Claim-your-Shine model als uitgangspunt.

Het Claim-your-Shine model is ontstaan op basis van mijn ervaringen bij het coachen van meer dan 100 mede-HSP’s. Het groeiproces van al deze HSP’s ben ik onder de loep gaan nemen om te kijken hoe ik dit het beste kon samenvatten in een overzichtelijk model. Het Claim-your-Shine model demonstreert mijn methode naar transformatie en toont heel duidelijk hoe we daarbij een sterk fundament leggen vanuit de 4 V’s:

  1. Veiligheid
  2. Vertrouwen
  3. Verbinding
  4. Ver-Lichting
Telefoon (mobiel) : 0032 472 53 26 74
Aanvaardt loopbaancheques ? : Nee
Type coaching : Individueel, In groep
Bereikbaarheid praktijk : Parking ter plaatse
Werkuren : Tijdens de week overdag, Tijdens de week 's avonds
Doelgroep : Volwassenen (vrouwen)
Talen : Nederlands, Frans, Engels
Methode : Bij coach, Via e-mail, Telefonisch, Via WhatsApp of Skype, Via FaceTime of ZOOM
Verhalen van hooggevoelige vrouwen die ervaring hebben met Cathy als coach vind je hier: Klantenervaringen
Opleidingen of workshops gegeven door deze coach (volgende 5 events)

    Momenteel geen gekende events


 
 
Contacteer Cathy Spaas
Vul het formulier in om deze coach te contacteren.