Bart Smets | B-Kairos

Arthur Borghijsstraat, Ruisbroek, België

In de Griekse mythologie staat Kairos voor ‘het geschikte moment’, de uitgelezen kans om een doel te bereiken. Deze rebelse kleinzoon Chronos, zorgt voor verandering, inzicht en ommekeer. Het moment waarop het denken en het zijn een andere wending kunnen nemen en er iets nieuws kan ontstaan. Tijd voor verandering. To B(e)-KAIROS.

Als lifecoach, loopbaanbegeleider, natuurcoach en conflictcoach kan ik mee antwoorden vinden voor volgende vragen:

  •  Sta je voor een moeilijke beslissing ?
  •  Zoek je een uitweg uit een complexe situatie ?
  •  Wil je een nieuwe vaardigheid aanleren ?
  •  Vragen rond wie je bent en je identiteit ?
  •  Werken aan je zelfsturing, het hoe je dingen aanpakt ?
  •  Zoektocht in zingeving en je authenticiteit?

Ik coach jou of je team vanuit een ontwikkelingsgerichte benadering.

Tijd nemen voor jezelf om je doel helder te krijgen en het pad erheen te verkennen. Samen op tocht, bij wijze van spreken of letterlijk samen op wandel. En terwijl we stapjes zetten richting je doel, nemen we ook onder de loep hoe je ermee bezig bent en wat dit betekent voor wie je bent. Ook je omgeving of de context waar je deel van uitmaakt kunnen samen met jou veranderen.

Het eigenaarschap over wat je wil bereiken zit bij jou. Als coach ga ik graag de verbinding aan om samen tot vooruitgang te komen. Ik ben geen therapeut, wel iemand die via methodieken en interventies je vooruitgang helpt structureren. Ook het intuïtieve aspect krijgt ruimte om mee te helpen in je ontwikkeling, en ook de natuur kunnen we daarin laten meehelpen.

Vraag een proefgesprek en ondervind of we samen verder kunnen!

Een proefgesprek voor loopbaancoaching is gratis, anders is het slechts 25€  (ca. 40min) – betreft direct al een coaching, zodat je kan ondervinden of ik voor jou de juiste coach ben. Standaard tarief voor individuele coaching is 60€ (sessie bij me thuis of in natuur duur ca. 75min, in Arnica groepspraktijk in Willebroek 60€ per uur). Loopbaancoaching met loopbaancheques kan voor 4u aan 40€, 7u voor 80€.

Provincie : Antwerpen
Telefoon (mobiel) : 0476 981 874
Aanvaardt loopbaancheques ? : Ja
Type coaching : Individueel
Bereikbaarheid praktijk : Treinstation vlakbij, Busstation vlakbij
Werkuren : Tijdens de week overdag, Tijdens de week 's avonds
Doelgroep : Volwassenen (mannen), Volwassenen (vrouwen)
Talen : Nederlands, Engels
Methode : Bij coach, Bij klant in-company, In de natuur
Prijsindicatie van een consult : 60€/uur

In 2017 deed ik mijn opleiding tot professionele coach via het Ontwikkelingsinstituut met aanvullend de verdere verdieping tot ontwikkelingsgerichte coach. Bij Syntra volbracht ik de vervolgopleidingen rond stress, bore- en burn-out en loopbaanbegeleiding. Via Training & Coaching Square werd ik getraind als extern teamcoach. En in november 2019 deed ik de opleiding natuurcoaching voor professionals via Shizendo en Oost-West Centrum in Orval.

De voorbije jaren volbracht ik nog andere cursussen en trainingen die mijn vaardigheden als coach, facilitator en groepsbegeleider ten goede komen: o.a. Intuïtieve ontwikkeling via Timotheus Project, NLP-bootcamp, Dzogchen en meditatie, hatha yoga, groepsdynamica, Creative Consciousness en verder workshops zoals emotioneel lichaamswerk en Innerlijk Kind & Adult Attchment Therapy.

Opleidingen of workshops gegeven door deze coach (volgende 5 events)

    Momenteel geen gekende events


 
 
Contacteer Bart Smets | B-Kairos
Vul het formulier in om deze coach te contacteren.